Profile

Bouteligier & De Kerf (B\\DK) is een Executive Search kantoor met meer dan twintig jaar ervaring. We zijn gespecialiseerd in HSEQ (Health, Safety, Environment en Quality). Enerzijds helpen we bedrijven om geschikte HSEQ-professionals te vinden voor openstaande vacatures. Anderzijds begeleiden we kandidaten bij het vinden van een nieuwe professionele uitdaging. B\\DK gaat steeds op zoek naar een match tussen de bedrijfscultuur en het DNA van de kandidaat. Discretie, exclusiviteit, vertrouwen en duurzaamheid zijn belangrijke waarden voor de organisatie.

Ambitions

The Shift helps members to make use of the global framework of the UN Sustainable Development Goals to map their societal ambitions.

8. Decent work and economic growth

B\\DK wakkert bij hun stakeholders met name klanten & kandidaten het bewustzijn aan over de psychologische aspecten van duurzaamheid. Het gaat in het bijzonder over preventie, veiligheid, mvo en menselijk gedrag in al zijn facetten. B\\DK doet dit door de onderwerpen te bespreken in persoonlijke gesprekken of er over te communiceren via hun communicatiekanalen.

17. Partnerships for the goals

B\\DK gaat het gesprek rond duurzaamheid aan met klanten, kandidaten en andere stakeholders en kijkt uit naar mogelijke samenwerkingen en partnerships.