Profile

Happy is de wereldwijde producent van de Happy Cube©® 3D Puzzles. Onze missie is het creëren van leuke, kwalitatief hoogwaardige, veilige en eco-vriendelijke puzzels, spelletjes en promotionele geschenken waar mensen van alle leeftijden over de hele wereld van kunnen genieten. Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid dragen we sinds de start van ons bedrijf in 1986 hoog in het vaandel. Dat uit zich onder andere in onze verpakkingen die geen extra lucht of opvulmateriaal bevatten. In 2012 werden onze 6-packs hiervoor genomineerd bij de Greener Packaging Award van Fost Plus. U kan meer lezen over ons bedrijf, onze waarden en missie op onze website http://www.happy.be/happy-company.

Ambitions

The Shift helps members to make use of the global framework of the UN Sustainable Development Goals to map their societal ambitions.

12. Responsible consumption and production

Onze verpakkingen zijn zeer compact en bevatten geen extra lucht of opvulmateriaal. Zodoende is er minder ruimte bij transport nodig.

8. Decent work and economic growth

Het belangrijk voor ons dat onze eigen werknemers en de werknemers van onze partners wereldwijd op een juiste en ethische manier worden behandeld. Aangezien onze producten 100% geproduceerd worden in Europa, krijgen ze een eerlijk loon, zijn de arbeidsomstandigheden optimaal en is er geen kinderarbeid betrokken bij de productie.