Profil

Redactiebureau Palindroom is 100% gefocust op redactie en communicatie in bouw, architectuur en duurzaamheid. Palindroom is ook de drijvende kracht achter architectura.be, de meest bezochte website voor Belgische architecten. Duurzaamheid vormt de rode draad doorheen de bedrijfsfilosofie van Palindroom.

Ambitions

The Shift aide ses membres à utiliser le cadre international des Objectifs de développement durable de l'ONU pour définir leurs ambitions sociales.

8. Decent work and economic growth

Flexibiliteit, duurzame mobiliteit en aangename werkomstandigheden gaan hand in hand. Halftijds thuiswerk vormen bij Palindroom de regel, niet de uitzondering. In combinatie hiermee kunnen de medewerkers hun dagindeling zelf bepalen.

11. Sustainable cities and communities

Op onze website architectura.be publiceren we regelmatig dossiers, artikels en columns rond duurzame stadplanning. zelf zetten we heel erg in op duurzame mobiliteit dat we realiseren door iedereen halftijds thuis te laten werken, ons te vestigen dichtbij het station en het standscentrum en door (bijna) alle werkverplaatsingen af te leggen met trein en Blue Bike.

17. Partnerships for the goals

Samenwerking is cruciaal om een transitie naar een duurzame samenleving in gang te zetten. Daarom werkt Palindroom nauw samen met en is het aangesloten bij diverse organisaties die hierin ene belangrijke rol spelen: The Shift, Energy Saving Pioneers, PIXII, Vibe, Triodos, Cedubo,...

Waarom is thuiswerk alleen een optie bij treinstakingen en sneeuwfiles?
| 95.29 KB
Télécharger
Werkgevers, stop met klagen over mobiliteit
| 87.20 KB
Télécharger