Profil

VivaVerde for Business helpt bedrijven en ontwikkelaars van duurzame producten en diensten in hun go-to-market. Dit kan verschillende zaken omvatten, gaande van marktonderzoek, marketing en branding tot het ontwikkelen van afzetkanalen. Wij assisteren dus in het volledige commerciële proces.

Ambitions

The Shift aide ses membres à utiliser le cadre international des Objectifs de développement durable de l'ONU pour définir leurs ambitions sociales.

8. Decent work and economic growth

Socio-economische ontwikkeling moet op een gebalanceerde manier gebeuren, waarbij met alle aspecten van ons eco-systeem wordt rekening gehouden. Dit in kaart brengen is geen eenvoudige oefening, maar wij hopen hierbij te kunnen bijdragen vanuit onze ervaring.

9. Innovation and infrastructure

Innovatie is als een kiemend plantje: het moet voeding en licht krijgen, zodat het volop kan groeien in een broeikas. Vervolgens moet het buiten geplant worden in een goede bodem, zodat het haar potentieel volledig kan ontwikkelen. Wij willen actief meehelpen in dit proces, omdat we er van overtuigd zijn dat er hier nog heel veel potentieel is.