A Drop of! Verhoog je veerkracht, motivatie en prestaties met Ann Wauters

Doe mee aan een verkwikkende sessie met Belgische atlete en lid van het Resilience Institute Europe Ann Wauters. Door haar inzichten en ervaringen zal Ann ons inspireren over hoe veerkracht leidt tot meer duurzame prestaties voor jou en je team.

Schrijf je meteen in

Wat?

In deze uitdagende tijden willen wij onze leden blijven ondersteunen met onze "Drop of resilience" serie. Dit webinar van het Resilience Institute Europe zal zich richten op hoe je fysiek, emotioneel en mentaal fit en gemotiveerd blijft.

In dit webinar van 60 minuten zal Ann Wauters, Captain van de Belgian Cats, haar unieke ervaring als atlete op het hoogste niveau delen en de parallellen tussen topsport en de bedrijfswereld belichten. Aan de hand van verschillende praktische voorbeelden uit het verhaal achter het succes van de Belgische nationale basketploeg, zal ze je ook 10 praktische strategieën aanreiken om jouw veerkracht en die van je team een boost te geven. 

Dit webinar zal plaatsvinden in het Engels. 

Voor wie?

Al onze leden.

Waarom deelnemen?

Ann Wauters is de aanvoerster van de Belgian Cats, het nationale vrouwenbasketbalteam. Ann heeft een aanzienlijke erelijst en is vijf keer verkozen tot beste basketbalspeelster van Europa. Ze deelt haar unieke ervaring als atlete op het hoogste niveau en legt uit wat er echt toe doet in teamsport. Ze heeft met meerdere teams grote successen behaald, maar ook verschillende finales verloren. Dankzij veerkracht heeft ze zich kunnen ontwikkelen als speelster maar ook als persoon. 

Parallel aan haar sportcarrière is Ann ook teamlid van The Resilience Institute Europe, dat op onderzoek gebaseerde veerkrachtoplossingen levert om organisaties te helpen individuele en collectieve veerkracht en duurzame prestaties op te bouwen. 

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Lara Piret


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Ik schrijf me in

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten