A Shifting Networking

Onze The Shift Breakfast in oktober wordt vervangen door een thematische networking day: 4 sleutelmomenten, 4 prioriteiten, 15 leden. De perfecte gelegenheid om ons team te leren kennen en uit te wisselen over onderwerpen die je interesseren.

Wat?

Lid worden bij The Shift is een beetje zoals deel worden van een grote familie. Daarom faciliteren wij deze uitwisselingsmomenten: enerzijds om je verwachtingen beter te begrijpen, anderzijds om meer te weten te komen over je projecten. Maar vooral om je toe te laten ons netwerk en haar leden beter te leren kennen en de organisaties en personen te benaderen die je zullen helpen in de uitbouw van je projecten en partnerschappen.

Voor wie?

Enkel voor leden.

Waarom deelnemen?

Deze thematische ontmoetingen zijn de ideale gelegenheid om meer te weten te komen over de meerwaarde van The Shift en onze komende activiteiten. Ze bieden bovendien een uniek netwerkmoment. Op het menu onder andere een kort overzicht van:
 

Aarzel niet om deze uitnodiging te forwarden naar collega's die meer willen weten over The Shift.

Hoe?

Om je in te schrijven volg je de link die overeenkomt met de sessie van je keuze:
 

Opdat zoveel mogelijk organisaties kunnen deelnemen, vragen wij dat maximum één persoon binnen dezelfde organisatie zich per sessie inschrijft. Bij voorbaat dank. Zodra het maximum aantal inschrijvingen is bereikt, sluiten we de online inschrijvingsformulier. Als je te laat bent, aarzel dan niet om ons te contacteren via gaelle.janssens@theshift.be. Dan plaatsen we je op een wachtlijst, die zal worden gebruikt in geval van annulering. 

Kan je niet komen op 15 oktober? Hou dan zeker onze website in de gaten voor de datum van onze volgende netwerksessie.

Je gezondheid en dat van ons team is zeer belangrijk voor ons. Daarom zullen we, conform de maatregelen die op 15 oktober van toepassing zullen zijn, evalueren of we dit evenement kunnen laten plaatsvinden. Als de omstandigheden het toelaten, zullen we ons uiterste best doen om de maatregelen van social distancing en hygiëne te respecteren. Twijfel je aan je gezondheidstoestand of voel je je niet goed? Dan rekenen we erop dat je je gezond verstand gebruikt en thuis blijft. Laat het ons dan ook zeker weten zodat we in dat geval jouw plaats aan iemand anders kunnen voorstellen.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Gaelle Janssens


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

The Shift
Hoogstraat 139
1000 Brussel
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten