Akte 5: Nieuwjaar 2020

Kraampjes, kleuren, geuren en lichtjes dompelen de stad in een warme kerstsfeer. We kijken terug op een rijkelijk gevuld jaar en maken ons in jouw gezelschap op voor 2020.

Het doek valt over een rijk gevuld 2019. Wij onthielden het grote enthousiasme van alle acteurs die de Green Deals tot leven brachten, de vele partnerschappen en voorstellingen met klimaat in het scenario, evenals headliners Charles Mann, Martin Weizmann, Jonathon Porritt en John Elkington die ons inspireerden - en vooral: de wissel op de regisseursstoel waar sinds september Marie Delvaulx de regie waarneemt!

Als in de beste Vaudevilles zullen ook volgend jaar onze leden hun rol spelen en bijdragen aan het scenario dat 2020 voor ons allen in petto heeft. We kijken ernaar uit u weer ‘on stage’ te zien.

In een prachtig decor brengen we u ons scenario voor 2020 dat we schreven met de inbreng van jullie allemaal. Vooraan op het programma; het klimaat (wat anders?), meerwaarde anders bekeken, biodiversiteit, waardig werk en diversiteit op de werkvloer. Achter de coulissen trappelen nog heel wat ideeën ongeduldig om in scène te worden gezet.

Programma

Onthaal
Welkomstwoord, door Jacques Vandermeiren (Voorzitter The Shift)

Retrospectief 2019
Prioriteiten 2020, door Marie Delvaulx (Directrice van The Shift)
Programma 2020, door het team van The Shift

Netwerkreceptie

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Catherine Naveau


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Vaudeville Theater
Koninginnegalerij 13
1000 Brussel
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten