Algemene Vergadering 2018

Als lid mag je op onze algemene vergadering stemmen over de rekeningen en activiteiten van 2017. Je krijgt ook de presentatie van ons actieplan 2018. Stof genoeg om over na te praten tijdens het aansluitend netwerkmoment.

Brussel

 

Onze jaarlijkse algemene vergadering is één van de momenten bij uitstek om met alle leden samen te komen. We presenteren de jaarrekening die we graag met jou en de andere leden bespreken. Je krijgt zo de kans om samen met ons bestuur het voorbije jaar te evalueren.

Daarnaast kun je ook de toekomst van ons netwerk mee vorm geven. We leggen namelijk ons actieplan 2018 voor met budget ter goedkeuring.

Netwerkdrink

Traditiegetrouw neemt het merendeel van ons netwerk deel aan deze jaarlijkse ledenvergadering. Het is dan ook een uitstekend moment om na de presentaties bij te praten met oude bekenden. En om kennis te maken met nieuwe gezichten uit ons diverse netwerk.

Volmacht stemrecht

Wie mag stemmen? Al onze ledenorganisaties kunnen één stemgerechtigd persoon afvaardigen op deze algemene vergadering. Uiteraard zijn er meerdere collega's welkom. Kun je als stemrechtige er niet bij zijn? Dan kun je een volmacht geven aan een aanwezig lid.

Programma

Stemming rekeningen en activiteiten 2017
Presentatie actieplan 2018
Inspirerend netwerkmoment