Deep Time Walk: Reis naar het hart van de geschiedenis van de Aarde (FR)

Deze poëtische en wetenschappelijke wandeling, in samenwerking met Schumacher Sprouts Belgium, maakt deel uit van onze reeks A drop of Resilience. Een gelegenheid om te leren, ideëen uit te wisselen en elkaar te ontmoeten in de frisse lucht.

Schrijf je meteen in

Wat?

Tijdens een wandeling van +/- 2uur lopen we door de belangrijke gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan in de geologische periode van de voorbije 4.6 miljard jaar. Een innovatieve manier om “tijd”, “ruimte” en de evolutie van het leven, te ervaren. 

Deze wandeling maakt deel uit van onze reeks evenementen over persoonlijke veerkracht, A Drop of Resilience. Het zal worden georganiseerd door Schumacher Sprouts Belgium.  

Alle praktische informatie zal te zijner tijd aan de deelnemers worden meegedeeld. De wandeling zal de regels respecteren die van kracht zijn op de geplande datum. Er zal ook een Nederlandstalige versie van deze wandeling doorgaan in Vlaanderen voor degenen die in het Nederlands wensen te wandelen. Voor deze wandeling is het deze kant op

Voor wie?

Al onze leden.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Lara Piret


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Bois de Lauzelle, Louvain-la-Neuve
Op Google Maps

Ik schrijf me in

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten