Impact Network Diversiteit op de Werkvloer

Diversiteit op de werkvloer is voor veel bedrijven een prioriteit, maar soms ook een uitdaging. Hoe kunnen we deze uitdaging overstijgen en diversiteit als toegevoegde waarde voor uw bedrijf beschouwen?

Wat?

Veel bedrijven willen meer diversiteit op de werkvloer. Waarom streven we naar diversiteit? Wat is de toegevoegde waarde van diversiteit? Wat zijn de uitdagingen? Hoe pakken we ze aan? Deze vragen zullen behandeld worden tijdens de Impact Network Diversiteit op de Werkvloer, mede georganiseerd door Diversity Managers Association Belgium. De sessie focust op het brede scala aan diversiteitsfactoren binnen de beroepsbevolking, zoals geslacht, leeftijd, etnische achtergrond, sociaal-economische achtergrond, LGBT, handicap, enz.

Voor wie?

Specifiek voor bedrijven - bedrijven die reeds een actieplan hebben opgesteld of een actieplan wensen te ontwikkelen met het oog op meer diversiteit binnen het bedrijf. Dit evenement is voor managers die verantwoordelijk zijn voor meer diversiteit/inclusie binnen hun bedrijf.

Waarom deelnemen?

Er zijn veel voordelen verbonden aan diversiteit op de werkvloer. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan innovatie en creativiteit. Het is echter geen gemakkelijke klus. Er zijn uitdagingen, maar door van elkaar te leren geraken we er sneller. Als je inspiratie nodig hebt voor hoe diversiteit onder je werknemers te verhogen, dan is dit evenement voor jou the place to be.

Hoe?

De inschrijvingen voor dit evenement zijn afgesloten.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Annelies Storme


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

The Shift
Hoogstraat 139
1000 Brussel
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten