A drop of resilience: Innerlijke rust en verbinding als basis voor veerkracht, een inleiding

Dit webinar introduceert het op mindfulness gebaseerde emotionele intelligentie trainingsprogramma dat bij Google is ontwikkeld en dat wordt ondersteund door de nieuwste neurowetenschap om onze veerkracht in deze moeilijke tijden te vergroten.

Schrijf je meteen in

Wat?

Deze inleidende presentatie, gebracht door Frédérique Charlier, mede-oprichter van True Talk en Search Inside YourselfTM Certified Teacher, zal je helpen om de focus en het inlevingsvermogen van jouw team te verbeteren om het volledige potentieel van je team te benutten en hen te helpen navigeren door deze unieke periode.

In deze sessie zullen we de volgende onderwerpen behandelen:

  • De neurowetenschap die mindfulness en emotionele intelligentie ondersteunt.
  • De rol van aandachtstraining in het verbeteren van de focus en het ontwikkelen van empathie.
  • Fundamentele oefeningen om de aandacht te focussen, de geest te kalmeren, verbinding en compassie te versterken en meer veerkracht te ontwikkelen.

 

Dit evenement wordt in het Engels gehouden.

 

Voor wie?

Al onze leden.

Waarom deelnemen?

Deze crisistijden bewijzen eens te meer dat de mens in staat is tot grote aanpassingen. Maar wat weten we over de gevolgen van al deze veranderingen voor ons welzijn op de lange termijn? Hoe kunnen we omgaan met de spanningen die voortkomen uit deze veranderingen en die we niet altijd duidelijk kunnen vaststellen? 

De huidige pandemie heeft geleid tot een groot isolement van alle mensen, wat gevolgen heeft voor onze fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Organisaties worden zich steeds meer bewust van dit gezondheidskapitaal van hun medewerkers en dat het de sleutel is tot de gezondheid van de organisatie zelf. 

In deze sessie komen deze verschillende thema's en vraagstukken aan bod om ons te helpen onze duurzame idealen te integreren in de manier waarop we dagelijks werken en leven.

Programma

Welkomstwoord

The Shift

Hoe innerlijke rust en connectie de basis vormen voor veerkracht: een introductie

Frédérique Charlier, mede-oprichter van True Talk en Search Inside YourselfTM certified teacher

Q&A

Agenda

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Lara Piret


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Ik schrijf me in

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten