Ontmoeting rond mobiliteit

De voorbije maanden zijn onze gewoontes door elkaar geschud, zo ook op vlak van mobiliteit. Hebben jullie nieuwe maatregelen ingevoerd rond werknemersmobiliteit? Welke acties ondernemen jullie tijdens de mobiliteitsweek? En wat met social distancing?

Wat?

De pandemie heeft een verandering teweeggebracht in de gedragingen, zo ook op vlak van mobiliteit. Veel individuen en organisaties werden gedwongen om hun gewoontes aan te passen.

Hoewel er al veel alternatieven bestonden, vooral in stedelijke gebieden, waren deze weinig bekend en werden ze vaak met argusogen bekeken.

Tijdens deze virtuele bijeenkomst krijg je de mogelijkheid om met andere mobility managers uit te wisselen en adviezen en ideeën met elkaar te delen. Samen zullen jullie ook proberen een antwoord te vinden op de vraag: “hoe kan je medewerkers op een originele manier sensibiliseren?”.

Voor wie?

Voor al onze leden.

Waarom deelnemen?

Deze discussie laat je toe om de door je organisatie ondernomen acties te delen, jullie bestaande initiatieven te versterken en inspiratie te putten uit die van andere organisaties. Je wisselt ook ideeën uit over mogelijke activiteiten ter voorbereiding van de mobiliteitsweek in september.

Hoe?

Interesse? Schrijf je in via onderstaand formulier.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Gaelle Janssens


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten