Packaging Rondetafel

Het doel van deze rondetafel is om de uitdagingen van bedrijven rond plastic verpakkingen samen te bundelen. Aan het einde van de bijeenkomst zullen we de uitdagingen definiƫren die tijdens de ideation dag aangekaart zullen worden.

Wat?

Deze rondetafel is bedoeld voor organisaties die uitdagingen hebben op het gebied van plastic verpakkingen en die samen op zoek willen naar oplossingen. Tegen het einde van deze bijeenkomst zullen we 2 tot 3 grote uitdagingen definiëren waar organisaties mee geconfronteerd worden.

Voor wie?

Organisaties die verpakkingsuitdagingen hebben en die samen op zoek willen naar oplossingen.

Waarom deelnemen?

Enerzijds stellen we vast dat binnen de ‘plastic kwestie’ verpakkingen de terugkerende uitdaging is, anderzijds dat het een heel complexe problematiek is die veel verder gaat dan het louter zoeken naar ‘technische’ oplossingen.

Als deelnemer deelt u de verpakkingsuitdagingen waarmee u momenteel geconfronteerd wordt. Samen met andere bedrijven bepaalt u vervolgens de onderwerpen die tijdens de ideation dag aan de orde zullen komen.

Hoe?

Op 14 oktober nodigen we, samen met Fost Plus en Valipac, de organisaties uit die door deze problematiek geraakt worden en die er iets aan willen doen. Op het einde van deze bijeenkomst willen we we 2 tot 3 grote uitdagingen definiëren waar organisaties mee geconfronteerd worden.

Deze uitdagingen zullen vervolgens tijdens een ideation dag aan de orde gebracht worden om innovatieve, gedeelde en realistische oplossingen te bevorderen.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Catherine Naveau


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

The Shift
Rue Haute 139
1000 Bruxelles
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten