SDG action Manager: onderneem zinvolle actie en volg je vooruitgang op vlak van de SDG's

Ontdek de SDG Action Manager, een impact management tool die je helpt om actie te nemen op vlak van de SDG's! Concreet helpt de tool organisaties om doelen te stellen in lijn met de SDG's, voortgang te meten en voordelen uit hun acties te halen.

Schrijf je meteen in

Wat?

De SDG Action Manager brengt B Lab's B Impact Assessment, de Tien Principes van het UN Global Compact en de Sustainable Development Goals samen om zinvolle zakelijke actie mogelijk te maken door dynamische zelfbeoordeling, benchmarking en verbetering. 

Tijdens dit webinar zal Neila Benamara van B Lab Europe uitleggen hoe deze gratis online tool werkt. Vervolgens kan je je laten inspireren door getuigenissen van enkele bedrijven die de tool gebruiken om actie te ondernemen en voortgang te volgen. 

De SDG Action Manager is beschikbaar in het Engels, Frans, Italiaans, Portugees en Spaans.

 

Voor wie?

Open voor iedereen.

Waarom deelnemen?

Hoewel de bedrijfswereld echte vooruitgang heeft geboekt, vorderen de maatregelen om de Sustainable Development Goals (SDG's) te halen niet met de vereiste snelheid of schaal. De SDG Action Manager, ontwikkeld door B Lab en het United Nations Global Compact, is een web-based impact management oplossing om bedrijven in staat te stellen actie te ondernemen, in lijn met de Sustainable Development Goals, en hun voortgang tot 2030 te volgen.

Programma

Introductie

Eglantine Eeckhout, The Shift

Uitleg over de SDG Action Manager

Neila Benamara, B Lab Europe

Getuigenissen

TBC

Q&A

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Eglantine Eeckhout


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Voor wie?

Open voor iedereen.

Ik schrijf me in

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten