SDG Forum 2019

Na een succesvolle eerste editie, kon een tweede SDG Forum niet lang uitblijven. Laat je ook dit jaar inspireren door een boeiende gastspreker, thematische workshops, informatiestands en talrijke netwerkopportuniteiten, versterkt door de SDG Bingo.

Wat?

Op 24 september organiseert The Shift, samen met Antwerp Management School, Universiteit Antwerpen, FIDO, VBO, SPW Développement Durable, en verschillende partners, de SDG Forum 2019. Na een succesvolle eerste editie, kan je je dit jaar opnieuw verwachten aan tal van thematische workshops, informatiestands, ludieke netwerkopportunitieiten versterkt door de SDG Bingo, én een inspirerende keynote van onze gastspreker John Elkington.

Voor wie?

Iedereen is welkom! Dit evenement is van iedereen, voor iedereen en door iedereen. De SDG's zijn vooral een wij-verhaal. Elk individu, elke organisatie, elke overheid, op welk niveau dan ook, heeft iets bij te dragen. De SDG's breken met het hokjesdenken en leiden idealiter tot onverwachte partnerships om gemeenschappelijke bekommernissen aan te pakken.

Waarom deelnemen?

Kom meer te weten over de verschillende SDG's, ontmoet gelijksgezinden op elk niveau van de maatschappij (ongeacht je mate van voorkennis), neem deel aan de workshops waar je de kans krijgt om je te verdiepen in een specifieke thematiek, maar bovenop alles, ontdek hoe ook jij je steentje kan bijdragen aan een duurzame en leefbare toekomst.

Hoe?

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Catherine Naveau


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Square Brussels
Glass Entrance
Kunstberg
1000 Brussel
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten