Supply chain mapping voor due diligence en duurzame ontwikkeling

Je toeleveringsketens in kaart brengen is cruciaal om de impact van je bedrijfsoperaties te identificeren. Ontdek tijdens dit webinar wat een mapping van risico's en opportuniteiten in toeleveringsketens inhoudt, hoe je deze opzet en nadien uitvoert.

Wat?

Tijdens dit webinar, dat origineel voorzien was voor 25 juni, krijg je inzicht in de rol van supply chain mapping in het kader van Due Diligence en duurzame ontwikkeling. Naast een overzicht van praktische elementen die komen kijken bij een mapping van risico’s en opportuniteiten door de gehele toeleveringsketen, krijg je ook een aantal tools aangerijkt om er zelf mee aan de slag te gaan en hoor je de getuigenissen van twee ondernemers.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in Due Diligence of duurzame ontwikkeling.

Waarom deelnemen?

De private sector speelt een cruciale rol in de verwezenlijking van duurzame ontwikkeling. Due Diligence helpt de reële en potentiële negatieve gevolgen van bedrijfsoperaties te identificeren, voorkomen of verminderen. Een mapping van de risico’s en opportuniteiten door de gehele toeleveringsketen is een fundamentele stap in het opzetten van een Due Diligence strategie en in het identificeren van mogelijkheden om bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. Er is overigens een wereldwijd groeiend momentum om verplichte Due Diligence normen in de wet te verankeren via de VN en de EU. Bereid je hierop door deel te nemen aan dit webinar!

Hoe?

Via Zoom kan je gemakkelijk verbinden met het webinar. Je ontvangt de link enkele dagen voor het evenement. Na een drietal presentaties in het Nederlands en Frans is er tijd voorzien voor een korte Q&A. Via de chat kan je al tijdens de presentaties vragen agenderen.

Programma

Introductie door The Shift

Presentatie Amfori door Lorenz Berzau

Getuigenis MyFairDiamond & Origuinée door Marie d’Huart

Getuigenis ACP Sustainable Printed Clothing door Anne Verbruggen

Q&A

Conclusie door The Shift

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Erik Post


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten