Monthly Webinar: ABC van Due Diligence

Dit webinar is een algemene introductie van het begrip Due Diligence. Het zal de toegevoegde waarde van een Due Diligence aanpak verklaren en een aantal tools voor het opzetten en implementeren van een Due Diligence strategie uitlichten.

Wat?

Deelnemers krijgen in dit webinar een overzicht van wat het begrip Due Diligence inhoudt, hoe Due Diligence in hun strategie kan worden geïntegreerd en enkele praktische tools om Due Diligence in bedrijfsoperaties te implementeren.

Voor wie?

Elke lidorganisatie die interesse in Due Diligence heeft.

Waarom deelnemen?

De private sector speelt een cruciale rol in het verwezenlijken van duurzame ontwikkeling. Due Diligence helpt om de reële en potentiële negatieve impact van bedrijfsoperaties te identificeren, voorkomen of verminderen. Er is wereldwijd een groeiend momentum om verplichte Due Diligence normen in de wet te verankeren via de Verenigde Naties en de Europese Unie. Bereid je alvast voor op deze evolutie en doe mee aan dit webinar.

Hoe?

Via Zoom kan je gemakkelijk verbinden met het panel. Na een drietal presentaties in het Nederlands en het Frans is er tijd voorzien voor een korte Q&A. Via de chat kan je al tijdens de presentaties vragen agenderen.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Erik C. Post


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten