Webinar: hoe vertaal je SDGs naar concrete acties?

Ben je op zoek naar concrete acties om de SDGs te implementeren in je organisatiestrategie? Verschillende organisatie vertellen hoe zij reeds aan de slag gingen met deze doelstellingen. Stel vragen en laat je inspireren door hun getuigenissen.

Schrijf je meteen in

Wat?

In het kader van de SDG-challenge, georganiseerd door ngo Plan International België met steun van BDO Belgium, StoryMe en The Shift, brengt dit webinar verschillende actoren samen om ‘best practices’ te delen over de SDGs. Als deelnemer kan je tijdens dit webinar vragen stellen aan organisaties die al aan de slag gaan met de SDGs.

Dit webinar wordt gemodereerd door vier sprekers:
 

  • Sabrina Courtois, research and teaching assistant in CSR and Sustainable Development bij de Louvain School of Management
  • Katleen Vangodtsenhoven, HR Business Partner bij Adecco Group
  • Els Fonteyne, Sustainability Manager bij Reynaers Aluminium
  • Debontridder Brieuc, SDG4D Programme Manager bij The Shift als moderator
  • Jochem Roels, Director Corporate and Major Donors bij Plan International België

Voor wie?

Iedereen is welkom! Volg dit webinar als je interesse hebt in maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDGs) en duurzaamheid.

Waarom deelnemen?

Leer bij over hoe je als werknemer, CEO of ondernemer kan bijdragen aan het behalen van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen tegen 2030 om zo een duurzame toekomst te verzekeren. Ga in gesprek met organisaties die zich al inzetten en duurzame partnerschappen sluiten.

Heidy Rombouts, nationaal directeur kinderrechtenorganisatie Plan International België, en Marie Delvaulx, directeur netwerkorganisatie The Shift, vertellen over de Sustainable Development Goals (SDGs) en het belang van partnerschappen tussen de private en publieke sector om deze doelen te bereiken. Zo maken we samen van onze wereld een duurzamere en rechtvaardige plek.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Brieuc Debontridder


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Ik schrijf me in

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten