Webinar: hot off the press, het belang van ESG rapportering en wat je kan leren van de BEL20

Door wie en hoe worden niet-financiële rapporten gelezen? Wat zijn de belangrijkste trends in de BEL20? Waarom publiceren we deze informatie? Wat staat ons in de toekomst te wachten? Ontdek het tijdens dit webinar!

Wat?

Lola Debersaques van Sustainalize deelt haar analyse van de tendensen van 2019 in de BEL20 en het groeiende belang van niet-financiële rapportering.

Lorena Sorrentino van CSR Europe sluit de sessie af met een overzicht van wat er op het niveau van de Europese Commissie gebeurt inzake niet-financiële rapportering.

Voor wie?

Al onze leden die meer te weten willen komen over de tendensen en het belang van niet-financiële rapporten.

Waarom deelnemen?

Niet-financiële rapporten worden steeds vaker geanalyseerd en in acht genomen door de verschillende actoren binnen onze samenleving. Tijdens dit webinar ontdek je de belangrijkste trends die uit de rapporten van 2019 naar voren komen, leer je hoe en door wie ze worden gelezen en wat je in de toekomst te wachten staat.

Hoe?

Dankzij Zoom kan je gemakkelijk connecteren met het panel. De twee presentaties in het Engels en het Nederlands/Frans worden gevolgd door een korte Q&A. Via de chat kan je al tijdens de presentaties vragen agenderen.

De inschrijvingen voor dit webinar zijn afgesloten. Contacteer Eglantine voor vragen of opmerkingen.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Eglantine Eeckhout


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten