Workshop B Corp

Bedrijven met een B Corp certificaat streven vrijwillig de hoogste standaarden na op het vlak van sociale en ecologische prestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.

Schrijf je meteen in

Wat?

Op 22 oktober organiseert The Shift in samenwerking met B Lab Europe, onze partner sinds begin 2019, een workshop over de B Corp certificering. Dé gelegenheid om ze persoonlijk te ontmoeten.

Tijdens deze workshop ontdek je wat de B Corp certificering inhoudt, hoor je de getuigenissen van enkele van onze leden die het certificaat reeds behaalden of nog in de procedure zitten en leer je hoe je onze maatschappij kan mee doen evolueren naar een 100% duurzame economie.

Voor wie?

Voor al onze leden die geïnteresseerd zijn in het B Corp certificaat en die zich concreet willen inzetten om hun impact op hun medewerkers, klanten, leveranciers, maatschappij en milieu duurzamer te maken.

Waarom deelnemen?

Ontdek wat B Corp is, laat u inspireren door de uitdagingen, ervaringen en best practices van onze B Corp gecertificeerde leden/leden die de certificeringsprocedure nog aan het doorlopen zijn, en ontmoet het B Lab team.

Hoe?

Geïnteresseerd? Schrijf je in via onderstaand formulier.

Programma

Deel 1: presentatie B Lab Europe team

Deel 2: geanimeerd panel met enkele van onze reeds gecertificeerde leden of die nog in de certificeringsprocedure zitten

Deel 3 (gesloten sessie): lunch voorbehouden aan onze gecertificeerde leden/leden die nog in procedure zijn. Het doel is om uit te wisselen over uitdagingen, ervaringen en good practices. Contacteer Eglantine indien je geïnteresseerd bent in dit laatste deel.

Meer details volgen binnenkort.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Eglantine Eeckhout


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

TBC
Op Google Maps

Ik schrijf me in

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten