Workshop Werk & Inclusie: Mythes en misvattingen over diversiteit en inclusie op het werk

Tijdens deze workshop, georganiseerd door de jonge Change Makers in aanwezigheid van deskundigen, zullen we een aantal mythes over het thema diversiteit en inclusie op het werk ontkrachten. Een boeiend debat en concrete pistes om actie te nemen!

Schrijf je meteen in

Wat?

Deze workshop, georganiseerd door de jonge Change Makers, is bedoeld om een aantal mythen en vooroordelen over het thema diversiteit en inclusie op het werk te ontkrachten. Samen met jongeren en deskundigen in het veld zullen we deze mythen aan de orde stellen om concrete manieren te vinden om ze in onze organisaties te ontkrachten en zo bij te dragen tot een meer diverse en inclusieve arbeidswereld.  

Om de opzet en het programma van het evenement zo goed mogelijk op jouw behoeften af te stemmen, zullen we jou vragen na je inschrijving een korte online vragenlijst in te vullen. Op basis van je antwoorden zullen de Change Makers de meest voorkomende mythes en misvattingen identificeren en deskundigen selecteren op basis van deze onderwerpen.  

Als je het evenement niet kunt bijwonen, maar ons toch wilt laten weten welke mythes er in jouw organisatie over dit onderwerp bestaan, kan je rechtstreeks contact met mij opnemen via lara.piret@theshift.be om de link naar de vragenlijst te ontvangen.  

 

Voor wie?

Alle leden van The Shift en Act4Change. Deze workshop zal in het Frans en het Nederlands worden gehouden.

Wil je meer weten over deze activiteit? Ik help je graag verder.

Lara Piret


Praktische informatie

Datum

Uur

Adres

Webinar (via Zoom)
Op Google Maps

Ik schrijf me in

Nog geen lid? Ontdek alle voordelen van The Shift!

Bekijk alle activiteiten