Een terugblik op onze Algemene Vergadering 2021

Sustainable Development Goal(s): 17. Partnerships for the goals

Priorities for change: Transversal
Een terugblik op onze Algemene Vergadering 2021

Na een korte terugblik op het voorbije, overwegend digitale jaar boordevol activiteiten en projecten binnen ons netwerk, hernieuwden onze leden hun vertrouwen en keurden ze ons actieplan voor 2021 goed.

Op 2 juni was het tijd om maar liefst zeven bestuursleden te bedanken die ons netwerk de afgelopen zes jaar hebben gesteund. Na twee opeenvolgende mandaten maakten ze van de gelegenheid gebruik om een boodschap door te geven aan hun opvolgers:

Na een positieve stemming van onze leden mochten we acht nieuwe bestuursleden verwelkomen, waardoor onze Raad van Bestuur opnieuw een afspiegeling vormt van de diversiteit van ons netwerk. Benieuwd naar deze persoonlijkheden die met veel goesting en expertise onze Raad van Bestuur vervoegen? Ontdek ze hierna:

De feestelijke sfeer werd de volgende dagen voortgezet dankzij The Shift on Tour: een originele manier om te netwerken, door kennis te maken met duurzame initiatieven bij onze leden in Antwerpen, Brussel, Gent en Louvain-la-Neuve. We willen alle leden bedanken die aan deze eerste editie hebben deelgenomen, en in het bijzonder degenen die hun deuren open stelden voor een moment van inspiratie!

Leden vermeld in dit artikel