Generation T lanceert nieuwe oproep

Sustainable Development Goal(s): 17. Partnerships for the goals

Label(s) Partnerschappen
Generation T lanceert nieuwe oproep

Ben jij een jonge change maker? Of ken je er een in je organisatie? Schrijf je in of nomineer iemand voor de 2017-oproep van Generation T! Via dit netwerk brengen we jonge duurzame leiders in België bij elkaar en vergroten we de impact van hun projecten en ideeën.

Jonge change makers krijgen als lid van Generation T unieke kansen. Ten eerste kunnen ze in contact komen met andere jonge duurzame leiders. Daarnaast kunnen ze in dialoog treden met de leden van The Shift door hun acties en ambities uit te dagen. Ten slotte kunnen ze ook hun eigen initiatieven of projecten in de spotlights brengen en uitbreiden.

Samen met Act4Change lanceerden we Generation T in 2015 om de overgang naar een duurzame maatschappij te versnellen. Sindsdien groeide dit platform uit tot een netwerk van meer dan 200 jonge mensen tussen 18 en 35 jaar. Allen hebben ze één gemeenschappelijk doel: actie ondernemen voor duurzame ontwikkeling in België.

Wil je deel uitmaken van het Generation T-netwerk? Klik hier om je kandidatuur te stellen – of nomineer je favoriete jonge duurzame leider. Vragen? Neem contact op met Ineke Hulselmans voor meer informatie!

Leden vermeld in dit artikel