Leden zetten 2016 samen in tijdens nieuwjaarsreceptie

Leden zetten 2016 samen in tijdens nieuwjaarsreceptie

Op 14 januari kwamen meer dan 200 van onze leden samen in de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten voor onze nieuwjaarsreceptie. In deze inspirerende setting presenteerden wij The Shift’s visie, activiteiten en projecten voor 2016 en boden we onze leden de gelegenheid om bij te praten.

Voor dit eerste grote netwerkevent van het nieuwe jaar, bliezen we verzamelen in de Koninklijke Musea van Schone Kunsten te Brussel. We daagden er onze leden uit hun verbeelding aan het werk te zetten via de expo “2050. A brief history of the future”. Op deze tentoonstelling, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jacques Attali, stellen allerlei beeldende en audiovisuele kunstinstallaties onze rol in de transitie naar een duurzame samenleving in vraag. We konden geen betere setting vinden om de ambities van The Shift voor 2016 te presenteren!

"Last year was the year to CONNECT - 2016 will be the year to COMMIT - so we can keep realising CHANGE in the future."

Thomas Leysen

Onze voorzitter Thomas Leysen brak de spits af met een geëngageerde speech, gevolgd door onze co-directeurs Sabine Denis en David Leyssens. Ze zetten onze visie en projecten voor 2016 op een rijtje en gaven toelichting bij de verschillende initiatieven. Tijdens de afsluitende netwerkreceptie konden al onze leden ruimschoots bijpraten en ook ons activiteitenaanbod voor het komende jaar ontdekken.