Word jij onze nieuwe collega?

Sustainable Development Goal(s): 8. Decent work and economic growth

Label(s) People
Word jij onze nieuwe collega?

Wilt u meewerken aan duurzame tewerkstelling van kwetsbare personen? Zin om mee te bouwen aan het Talent2Connect platform om de samenwerking tussen verschillende relevante actoren te versterken?

Voelt u zich geroepen om initiatieven rond tewerkstelling van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt mee uit te bouwen? En bent u de persoon die de samenwerking in een collectief van private, publieke en sociale actoren kan bevorderen? Dan is deze nieuwe vacatures misschien wel voor u. 

Talent2Connect is een nieuw initiatief. Klik hier en ontdek Talent2Connect in 2 minuten!

Voor de samenwerking in dit collectief van private, publieke en sociale actoren te bevorderen en dit platform uit te bouwen tot een echt multi-stakeholderproject, is Talent2Connect op zoek naar een Project Manager. Iemand die de komende maanden de operationele lead kan nemen en samen met alle partners Talent2Connect op de kaart kan zetten.   

Hieronder vindt u de jobomschrijving, solliciteren kan tot en met 31 oktober. Aarzel zeker ook niet om dit te delen met mensen uit uw kennisenkring die geïnteresseerd kunnen zijn! 

Talent2ConnectNL
| 411.1kb
Downloaden
Talent2ConnectFR
| 412.5kb
Downloaden

Verwante artikels