Profiel

Black Pearl is een professionele matchmaker die u als werknemer of bedrijf in contact brengt met lokale sociale ondernemingen. Een uniek assessment- en matchingtraject biedt iedere deelnemer 3 zekerheden: uw project sluit aan bij uw persoonlijke profiel, uw expertise is een meerwaarde voor de sociale organisatie, en uw engagement versterkt uw professionele competenties. Hoe een project eruit ziet? U investeert elke maand 4 uur tijd en kennis in een sociale onderneming. De inhoud en het verloop van de samenwerking bepalen beide partijen in overleg, met ondersteuning van Black Pearl.

Ambities

The Shift helpt leden gebruik maken van het globaal kader van de UN Sustainable Development Goals om hun maatschappelijke ambities in kaart te brengen.

17. Partnerships for the goals

De community van Black Pearl bestaat uit werknemers, organisaties en bedrijven die aandacht voor mens, maatschappij en milieu delen. Grote ondernemingen die duurzaamheid implementeren in hun bedrijfsprocessen. Medewerkers die hun sociale impact vergroten. En sociale start-ups of groeiers die de werking van hun organisatie professionaliseren.

8. Decent work and economic growth

Als bedrijfsleider of hr-manager herkent u deze uitdaging ongetwijfeld: hoe zet u bestaand engagement na de uren om in empowerment op kantoor? Dankzij een structureel partnership met Black Pearl maakt u die sprong: 1. Uw medewerkers stappen in een sociaal project dat hun jobtevredenheid en werkgeverstrouw verhoogt. 2. Samen bepalen we hoe we uw medewerkers begeleiden tijdens het project. 3. We ondersteunen de terugvloei van verworven competenties, versterkte zelfkennis en vernieuwde motivatie naar uw bedrijfsomgeving. Op die manier draag Black Pearl Project bij aan meer engagement, persoonlijke groei en empowerment op de werkvloer.