Profiel

WaW is expert in werving en selectie, uitzendarbeid, staffing en talentontwikkeling. Daarnaast zijn we ook een coöperatief bedrijf met een ambitieuze sociale missie. Want voor WaW telt elk talent. Wie je ook bent of waar je ook voor staat, we helpen je in je zoektocht naar werk dat aansluit bij jouw talenten. Als mensen voluit hun kwaliteiten kunnen waarmaken in hun job, gebeuren er mooie dingen. En dat is wat ons drijft en gelukkig maakt.

Ambities

The Shift helpt leden gebruik maken van het globaal kader van de UN Sustainable Development Goals om hun maatschappelijke ambities in kaart te brengen.

1. End poverty

Het vergaren van rijkdom, een natuurlijke doelstelling voor een onderneming, is voor WaW geen einddoel. WaW is een commercieel bedrijf met een ambitieuze sociale missie. Onze visie en missie zijn gebaseerd op ‘delen’. We delen onze kennis en competenties om meer mensen kans te geven op werk dat aansluit bij hun talenten. Daarnaast delen we onze winst door te investeren in Make it Work. Dat is een tewerkstellingsproject voor moeilijk plaatsbare jongeren. Zo dragen we er toe bij dat de meest kwetsbaren in onze samenleving gelijke rechten hebben op economische middelen en diensten.

8. Decent work and economic growth

Voor WaW telt elk talent. Om talent voluit zichtbaar te maken werken we met de KernTalentenmethode, een tool die snel en accuraat jouw aard, potentieel en drijfveren in kaart brengt. We moedigen onze klanten en bedrijven aan om anders te kijken naar kandidaten, die zoveel meer zijn dan hun opleiding, achtergrond en cv. Dat doen we niet alleen in onze dagelijkse business. We financieren ook het project Make it Work, dat jongeren die in aanraking kwamen met het gerecht, traint en coacht. We begeleiden hen naar een volwaardige en duurzame job, zodat ze op hun eigen benen staan en op een positieve manier hun leven kunnen uitbouwen.

9. Innovation and infrastructure

Via onze vennootschapsstructuur als werknemerscoöperatie investeren we in een bedrijfsmodel dat meer garantie biedt op ontwikkeling, autonomie en duurzaam ondernemen op lange termijn. Onze medewerkers kunnen aandeelhouder worden en hebben reële inspraak in het bedrijf. We delen dus niet alleen lief en leed met onze medewerkers, maar ook winst. Als vennoot bepaal en realiseer je dus zelf mee de doelstelling en de missie van WaW.