Wat?

Op initiatief van de Beroepsfederatie van Autobus- en Autocarondernemers BAAV bieden bedrijven hun werknemers een hoogwaardig uitgeruste kantoorbus aan. Office on Wheels biedt dezelfdefaciliteiten als een standaard kantoor. Zo hebben passagiers hun eigen zitplaats en kunnen ze gebruik maken van een wifi-connectie, koffievoorzieningen en andere kantoortoepassingen.

Waarom?

30% van de beroepsactieve bevolking is langer dan een half uur onderweg van of naar het werk. 9% heeft zelfs meer dan 60 minuten nodig. Maar wat als we deze tijd nuttig kunnen gebruiken door onze kantoorjob ook uit te oefenen terwijl we ons verplaatsen?

Filestress verlagen

Zo’n rijdend kantoor verlaagt de filestress van de werknemers en kan een positief effect hebben op hun werk-levensbalans. Daarnaast zorgt het organiseren van gezamelijk transport voor minder voertuigen op de weg en bijna zes keer minder CO2-uitstoot.

Hoe?

Office on Wheels brengt verschillende partners samen. Het geheel wordt gecoördineerd door BAAV, dat de kwaliteit van de kantoorbussen en de bijhorende dienstverlening garandeert.

Er bestaan 3 verschillende types kantoorbus, aangepast aan de verschillende mobiliteitsuitdagingen en andere noden van bedrijven. Momenteel bestaan er 9 verschillende lijnen tussen Turnhout, Antwerpen, Gent, Brussel, Halle en Hasselt.

Gerelateerde pagina's