Doe mee aan de Sustainable Partnerships Award 2017

Sustainable Development Goal(s): 17. Partnerships for the goals

Label(s) Partnerschappen
Doe mee aan de Sustainable Partnerships Award 2017

The Shift gaat ook dit jaar op zoek naar de meest inspirerende voorbeelden van co-creatie. Via de Sustainable Partnerships Award 2017 bekronen we al voor de 4de keer de meest innovatieve en impactvolle partnerschappen tussen bedrijven en non-profit actoren in België.

Na de succesvolle edities van 2013, 2014 en 2016, lanceren we opnieuw de Sustainable Partnerships Award. Met deze prijsuitreiking wil ons netwerk bestaande samenwerkingsverbanden tussen middenveldorganisaties en bedrijven in de kijker zetten en een platform bieden voor het smeden van toekomstige partnerships.

De Sustainable Partnerships Award staat open voor alle organisaties in België die samenwerken om maatschappelijke meerwaarde te creëren: KMO’s, grote bedrijven, NGO’s, openbare instellingen, VZW’s, stichtingen, de academische wereld en andere middenveldorganisaties.

De impact van de samenwerking kan zowel in België als internationaal voelbaar zijn. Het wordt gemeten aan de hand van de Sustainable Development Goals.

Meer dan een prijs!

De Sustainable Partnerships Award biedt jow organisatie en jullie partnerschap heel wat voordelen:

  • Zichtbaarheid: alle deelnemende partnerschappen zetten we in de kijker via onze communicatiekanalen. De winnende projecten stellen we voor tijdens de prijsuitreiking.
  • Inspiratie: word samen met je organisatie een voorbeeld voor andere organisaties en toekomstige partners.
  • Feedback: een gerenommeerde jury en jouw peers evalueren jullie inspanningen om maatschappelijke problemen op te lossen.
  • Uitwisseling goede praktijken: krijg nieuwe ideeën dankzij uitwisseling met een community van organisaties en individuen die ook rond co-creatie werken.
  • Netwerk: kom op de prijsuitreiking in contact met talloze andere organisaties en toekomstige partners.

 

De kandidaturen zijn afgesloten op 31 augustus. De prijsuitreiking vindt plaats op 6 december 2017 in Brussel. Voor meer info i.v.m. deze Award kan je contact opnemen met Catherine Naveau.