Waarom lid worden van The Shift?

CONNECT

Kom in contact met een uniek en divers netwerk van bedrijven en non-profit organisaties in België die samen maatschappelijke meerwaarde willen creëren.

COMMIT

Ontdek hoe je het kader van U.N. Sustainable Development Goals kan gebruiken om jullie maatschappelijke ambities voor de komende jaren in kaart te brengen.

CHANGE

Werk samen met onze leden en partners innovatieve bedrijfsmodellen en maatschappelijke projecten uit, die de grote uitdagingen voor onze samenleving mee helpen oplossen.

CONCREET

Als lid van The Shift kunnen jij en je collega's rekenen op een ongezien divers ledennetwerk, een vast aanbod van activiteiten en ondersteuning bij het opzetten van structurele samenwerkingen.

Lidmaatschapsvoorwaarden

Vooraleer jij en jouw organisatie kunnen aansluiten bij onze leden, vragen wij om ons Charter hieronder te laten ondertekenen door de directeur of zaakvoerder. Op die manier is jullie betrokkenheid bij ons netwerk vanuit de top bekrachtigd en kan ze optimaal verder doordringen tot in alle geledingen van jullie organisatie.

The Shift Charter_NL.pdf
| 184kb
Downloaden
The Shift Statuten NL.pdf
| 1.3mb
Downloaden

Aansluiting bij The Shift vereist ook een financiële bijdrage aan onze werking. Naargelang het aantal vaste werknemers en eventuele omzet, kan jullie organisatie aansluiten in 1 van de volgende categoriën:

Kleine Organisatie

<50 werknemers

<€10 mijo omzet

<€10 mijo balans

-> €500/jaar

Middelgrote Organisatie

<250 werknemers

<€50 mijo omzet

<€43 mijo balans

-> €1.500/jaar

Grote Organisatie

>250 werknemers

>€50 mijo omzet

>€43 mijo balans

-> €6.000/jaar

Voor overheidsdepartementen en academische instellingen gelden specifieke tarieven. Contacteer ons gerust via mail voor meer info.

Ontdek de leden van The Shift